2007. április 18., szerda

Miután túléltem a tegnapi napot, és éjszakát, ma kiengedtek a kórházból. Fulladás, teljes orrnyálkahártya duzzanat,és hidegrázás a bekerülés oka. Se beszélni, se nyelni nem tudta, és nem mertem. Mivel én nagyon jól voltam elmentem Bécsbe, ahol teljesen rosszul lettem, pedig azt mondták, minél inkább arra megyek, annál inkább jobb lesz. Ezek után Olaszorszábot át kell gondolnom! Messzi a segítség!Alig vártam, hogy hazaérjük, de már telefonálni sem tudtam. A sürgősségin kaptam egy asztma eleni vénást, és mivel mindent megtettek, hazaküldtek. A gyógyszertárban ért utól az orvosom, aki azonal küldött a gégészeti ügyeletre, ott benntatottak, én voltam az éjszakai folyosóőr. Aludni nem tudtam, és nem is mertem. Szegény Lacikám még soha nem aludt nélkülem!
Kaptam belélegzős gyógyszert, új orrsprayket, és gyógyszert. Remélem most rendbe fogok jönni!
Soha ne legyen ilyen betegsége senkinek! Meg kórházra sem szoruljon!
Így nem mutatok nektek semmit, de holnapra már teszek fel a hardangeresről képeket, mert már látszik a mintája szépen! SAL-os lányok figyelem! Találtam egy másik házikósat, ők már a végén járnak,de a következő projektnek nem rossz!

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyógyulj, szorítok!

Nagyon jó lenne SAL alapnak!!! Tetszik! :)

szazu írta...

Nagyon gyors és tartós jobbulást kívánok Neked! Kollegám is szenved az allergiától, látom, min mehetsz keresztül! Még egyszer gyógyulást kívánok! szazu

Névtelen írta...

Jobbulást! Nagyobbik srácom is asztmás, remélem ő nem fullad be most, hogy virágoznak a fák. :(

Névtelen írta...

Gyógyulj meg minél hamarabb!!!

bucilla írta...

Mihamarabbi gyógyulást kívánok neked! Borzalmas még olvasni is hogy miken mész keresztül:(

Névtelen írta...

Gyógyulást kívánok minél előbb!
Húúú ez a házikós is de jól néz ki.

Laci írta...

Minel hamarabb gyogulast!

Ez a DT darab nagyon szep mar reg ota szemezgetek vele, nagyon jo lenne mint SAL (lenne egy ok hogy miert is vegyem meg!)

Nina írta...

Zsuzsa, mielőbbi gyógyulást kívánok!
Én 12 évesen kerültem kórházba aszthma gyanúval, amit sosem diagnosztizáltak, de 3 évig kaptam rá gyógyszert, aminek "hála" mára maradt jónéhány szövődményem, mert aszthmás sosem voltam, csak a tűneteit produkáltam. Szóval igazán átérzem, milyen kellemetlen is volt ez :(
Remélem már jobban vagy!

Az ilyen samplerekkel Ti mihez kezdtek? Én valahogy egy Lanarte szépséget többre értékelek még mindig, szépek ezek is, de el nem tudném képzelni magamnál :(

Zsuzsa írta...

Köszi a sok együttérzést, biztos ez is segít!

Judilla írta...

Gyors gyógyulást kívánok!!!!
Tudom min mész keresztül... A kisfiam 1 hónapos volt, mikor először kijött rajta az asztma.

helen írta...

Nina: nem kell elképzelned magadnál, nem fogod megkapni :) Vannak, akik értékelik az ilyen nemesen egyszerű mintákat is :))
Másrészt ezt is ki lehet tenni a falra (tudom, most elcsodálkozol), lehet párnát, terítőt, használati tárgyakat készíteni belőle!