2008. szeptember 1., hétfő

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez most olyan, mintha nekem írtad volna. Már nem kérdőjel van a mondat végén, hanem pont. Igaza van Coelho-nak. Ami már nem része az életünknek, azt el kell engedni...

szazu írta...

Jajj, de olyan nehéz ezt is megtenni! Tudom én, hogy igaz, de akkor is....:-(

helen írta...

Dehát ez olyan nehéz!

helen írta...

Szazuuuu! Te is így gondolod? :D

ercsu27 írta...

De ha nem tudod elengedni???? És ha ő se tud???? És mégis csak a káosz van???? Mikor derül ki, merre tartasz????
Nekem is írtad, mert az elmúlt heteim ezzel a vívódással teltek.
De nem panaszkodni jöttem, csak annyira nekem is szólt!

Azért jöttem, hogy nagyon sok boldog szülinapot kívánjak neked!
Legyen minden úgy, ahogy szeretnéd, legyél nagyon boldog, és az utad tényleg az utad legyen. Örülök, hogy ismerhetlek, még ha csak így is. Szóval, minden szépet és jót neked! Puszillak!

Zsuzsa írta...

Erika!

Köszönöm! Tudod, az utak azok göröngyösek De a sima út csak kényelmessé, unalmassá tesz! Csak fel a fejjel, és minden jó lesz!
Néha én is elhiszem, de tudod másokat biztatni az sokkal könnyebb!
Meg egy életünk van, mi alakítsuk, ne a körülmények! Ne hagyd magad, erős vagy és önálló! Meg okos, és ügyes,és gyönyörű a lelked, mert a hímzéseid is azok!

szisze írta...

Ercsu akkor ez nem az a fejezete az életednek, amit le kell zárni...és szerintem a dolgok nem csak megtörténnek velünk, befolyásolni tudod a körülötted zajló eseményeket! :)kitartás! :)

Csilla böködéje írta...

Zsuzsa ezek nagyon szép gondolatok. Az ember életében vannak ilyen szakaszok , periódusok amiket el kell engedni. Döntésednek biztosan van oka. Arra gondolj, hogy mi itt mindnyájan szeretünk(ismeretlenül is) és milyen sok örömet okoztál nekünk. És még okozol a jövőben is.
Egy másik idézet jutott eszembe."Aki a múltban él annak nincs jövője" Óriási igazság. Nem is lehet úgy élni. hogy folyamatosan visszafelé tekintünk.
Egyébként pedig: Tőlünk úgy sem szabadulsz.-))))