2009. július 7., kedd

Rég jártam erre.
Elsodort az élet.

Sok-sok töprengés, tépelődés után úgy látom, még a lóról sem lehet 2 bőrt lehúzni,
én is hiába vagyok önmagam mostohája, nekem sem sikerül magamról "sok bőrt lenyúzni", ezért
fájó szívvel, de megvállok a vállakozásaimtól. Nagyon szeretném, ha hozzáértő, ezt szerető ember folytatná az egyiket. Tehát, ha még jár erre valaki, és érdekli egy bevezetett kézimunka webáruház teljes készletével, működő, bevezetett áruházzal, teljes ügyfélkörrel, beszállítói címekkel,kapcsolatokkal és nevekkel, fél éves ingyenes szakértői, tanácsadói szolgáltatással, az most ne hagyja ki élete nagy lehetőségét!
Minden megoldásra nyitott vagyok, több variáció is érdekel.
Irj nekem: zsuzsa@tuvarazs.hu

Magamról: belemerültem újra az ingatlanok világába. Elsodort újra, és fogva tart. Mint amikor valakit 2 szerelem ér egyszerre. Nehéz választás, de muszály. Mind kettő csak a másik kárára űzhető. Egymás mellett profi módon nem. Néha hímezgetek, nézegetlek benneteket.
Időhiányom óriási. Jól vagyok, biztosan fogok még hímzéseket, ötleteket mutatni. Most egy másik szakasz kezdődött az életemben, az időm nagy része mással telik. Életem szép szakasza volt ez munka szempontjából, azt tehettem, ami a hobbym is, sokat tanultam, sok új barátot kaptam, sok.sok izgalam embert megismertem, rengeteg kedves emberrel kerültem kapcsolatba, köszönöm mindenkinek!
Sokat kaptam lelkileg, emberileg tőletek! És persze mint vásárlóim is sokat jelentettetek, és köszönöm a sok kedves szót, levelet, és a sok megrendelést! Bármikor, bárkinek nagyon szívesen
segítek mindenben ezután is! Zsuzsa

16 megjegyzés:

Timici írta...

nagyon sajnálom, de abszolút megértelek, ettől függetlenül szomorú is vagyok, kívánom, hogy az élet beigazolja a döntésedet és legyen több időd családra, munkára. csak jókat kívánok! puszillak

ercsu27 írta...

Az egyik szemem sír, a másik nevet.
Örülök, hogy elsodort valami új, de hiányozni fogsz a "régi" miatt (bár mostanában egy kicsit én is másfelé sodródtam.
Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy elképzelted! És kérlek, jelentkezz néha!

szazu írta...

Én is sok sikert kívánok az új életedhez, és nagyon hiányozni fognak a különleges, csak nálad látott kézimunkák, úgymint hardanger és Victoria samplerek. Remélem, lesz időd azért böködni néha és láthatjuk a szépségeket!

Csilla böködéje írta...

Szomorúan olvastam a bejegyzésedet, de érthető a döntésed. sok szerencsét kívánok új életedhez és remélem, hogy hallunk még felőled.
puszillak. Csilla

Mónika írta...

Én is sok sikert kívánok! Remélem a webáruházat valóban olyasvalaki veszi át, akinek szívügye a dolog! Még egyszer sok sikert, és köszönöm én is a kedvességed!

Zsuzsa írta...

hogy Ti melyen rendesek vagytok!
Nekem mind két szemem sír!

Edit írta...

Kedves Zsuzsa!

Mindig nehéz, ha valami lezárul, de azt olvastam egyszer, "az a legszebb dolog, hogyha barátokat hagyunk magunk után".

Kívánok Neked minden jót és sok sikert. Ha néha azért mutatsz hímzéseket a blogodon, azt hiszem, sokan fogunk örülni neki.

Edit

Silerika írta...

Ó, de sajnálom!:(
Biztosan átrágtad mielőtt így döntöttél. Nagyon sok sikert,minden jót kívánok Neked a továbbiakban!! :))

szisze írta...

Zsuzsa én nagy döbbenettel olvastam soraidat, és nagyon fáj a szívem...te olyan biztos pont voltál nekem mindig, akit bármikor, akár este nyolckor is fel lehetett hívni egy darabka vászonért, és másnap ott csücsült a postaládámban...nagyon fogsz hiányozni, mint boltoskisasszony, de nem köszönök el tőled, remélem a blodogon azért néha majd láthatlak!

Valikaa írta...

Nagyon sajnálom, hogy így alakult!
Nagyon szerettem a boltodat. Olyan dolgokat lehetett venni, amiket máshol nem nagyon. Nagyon jó ötlet volt az anyagok darabkénti árusítása, én máshogy nem engedhettem volna meg magamnak. Nagyon ízléses volt csomagolva mindig a rendelésünk! Nagyon fogsz hiányozni!!!

Sofie írta...

Sajnálom, de teljes mértékig érthető. Mi is köszönjük, hogy olyan sokmindenben segítettél nekünk.

Cimpulusz írta...

Hát nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, nem tagadom, de teljesen megértem.Kívánom, hogy légy nagyon boldog. Bár házat kevesebbet veszünk, mint fonalat vagy anyagot, de azért még nagyon-nagyon szívesen olvasnánk felőled :)) Na és persze jó lenne összefutni is néha-néha (mondom én a babybálna, aki vagy dolgozik, vagy alszik, vagy épp vmi vizsgálatra vár;).... szóval puszillak!

Ralina írta...

Én is igazán sajnálom. Sok-sok szép dolgot köszönhetek a segítőkészségednek és a jószívűségednek, ami ezután is rád fog emlékeztetni, de nem csak engem, hanem a helyi barátnőimet is, akik ismeretlenül is emlegetnek, amikor kézimunkáznak. :)
Kívánom, hogy legyél sikeres az új munkádban.
Én is reménykedem, hogy időnként felbukkannak majd kedvünkre a különleges hímzéseid.

Barbi írta...

Drága Zsuzsa! Nagyon sok sikert és erőt kívánok új feladataid, álmaid megvalósításához! Remélem, hogy a boltod jó kezekbe kerül, kár lenne, ha odalenne. Remélem, azért a blogod marad és néha mutatsz egy-egy szépséges hímzést és írsz magadról! :D

Szecsi írta...

Zsuzsa, úúúúúúgy fog hiányozni a kedvességed a segítőkészséged!!! Nagyon sajnálom, hogy eladod a webáruházadat! A többiekhez hasonlóan én is szívesen hallanék még Rólad! Kérlek, néha-néha jelentkezz be a blogra!

Nina írta...

Sajnálom, hogy választanod kellett, de meg is értem, és kívánom, hogy megtaláld a számításod az újban is :)
És néha gyere, mutass, kápráztass el minket :)