2009. április 19., vasárnap


g
e
m

Nálam hosszú az eperszezon, ezt a Homespun Elegance mintát tavaly kezdtem el, és most fejeztem be. Hogy mi lesz belőle, még nem tudom, de amikor rátettem erre a börvörös Belfastra, azt gondoltam, táska. Előtte meg sem fordult a fejemben más, mint keretezett kép. Vagyis keretezetlen vászon, a szekrényben a többi között. Ezt a táskát meggondolom.

És Meske, amikor jó kislány. Szépen beöltöztettem, a hajába szalagot kötöttem, ő meg elkezdett az udvaron hangyát gyűjteni, a szalagot gyorsan elintézte, a szoknya meg mindig útban volt, örökké rálépett, szóval ő nem olyan öltötztetős baba... Marad a póló, meg a nadrág. Pedig a tükörben tetszett magának!

9 megjegyzés:

mammka írta...

Szia Zsuzsa!
Szerintem,de biztosan te is így gondolod,akkor is jó kislánya,mikor hangyákat gyűjt.:)))Tüneményes!!!:)
Annyira pont ez hiányzik sok gyereknek,hogy lássa a hangyákat,katicát és a Természetet!Majd fog még ő öltözködni,csak győzzétek!:)Lásd:lánykám...:)

Barbi írta...

Ááááá, ezt a mintát rendeltem tőled! Olyan szép! :)))) Én is nagyon szeretem! A picilány tündéri! :)

helen írta...

Az unoka egy tündérke :)) Nagyon édes a csodálkozó szemeivel!

Az epres minta nálam is sorra fog kerülni!

Judilla írta...

De aranyos ez a pöttöm lányka!:D
Az eprecskéd nagyon jól sikerült, szép minta.

Gabella írta...

De édes kislány! Nekem is Meském van! :)

Csilla böködéje írta...

Meske szerintem nadrágban is gyönyörű. Igazán szép ez a kislányka. A minta is nagyon klassz.

Jessie írta...

Hi, i have nominated you for an award, congraths! Check it out
http://stitchinlove.blogspot.com

I LOVE YOU írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

黃立成Jeff írta...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛