2008. május 6., kedd











Itthon vagyok, csak elveszve!
A műtét sikeréről még sajnos nem tudok beszámolni, az egy hosszabb folyamat, de én nagyon bízom a sikerben!
Pár képet teszek fel Antwerpenről, és Brüsszelről.
A hétvégét kreatív tevékenységgel töltöttem, virágokat ültettem. Hímzés még nem volt, de most van egy tervem! talán el is kezdem...
Meg ma el szeretnék jutni a keretezőhöz, pár szekrény alján heverő dolgommal. Talán ha a falra kerülnek, akkor valami jótékony hatást gyakorolnak rám!
Közben azért írigykedve nézegetem a blogokon közzétett szebnél szebb munkákat!

Mai napi bölcsellet, ami mindegyikünkre igaz, fogadjuk el!

"Figyeld meg az óceán hullámait! Minél magasabbra tör fel egy hullám, annál mélyebb lesz az őt követő hullámvölgy. Az egyik pillanatban a magasba emelkedő hullám vagy, a másikban pedig a mélybe merülő hullámvölgy. Élvezd mindkét állapotot - ne ragaszkodj egyikhez sem! Ne mondd, hogy "én mindig a csúcson szeretnék maradni"! Ez lehetetlen. Egyszerűen be kell látnod, hogy ez lehetetlen. Ilyen eddig soha senkivel nem történt, és nem is fog. Ez egyszerűen nem lehetséges - a dolgok természete már csak ilyen. Akkor mit lehet tenni?
Élvezd, amikor a csúcson vagy, és élvezd azt is, amikor a völgy következik. Miért olyan rossz lent lenni? Az egy ellazulás, egy pihenés. A csúcs izgalmi állapot, és lehetetlen állandóan izgalmi állapotban lenni."

Osho

3 megjegyzés:

ercsu27 írta...

Szia itthon!:-)

Melinda írta...

Gyönyörű a kerted,élvezd minden jótékony percét!Örülök,hogy újra itthon vagytok:))

Clinique-Bogi írta...

A kertedet kérem kölcsön novemberig! ;-)