2008. április 21., hétfő

A mai nap kártyája:

A sas az összes lehetőséget látja, mely az alant elterülő tájban rejlik, ahogy szabadon, természetesen, könnyeden szárnyal az égen. Hatalmas és független: ő most valóban a saját birodalmában él.
Ez a kártya azt jelzi, hogy életednek egy olyan pontjánál tartasz, ahol mérhetetlen sok lehetőség áll nyitva előtted. Mivel egyre függetlenebb vagy, és mindinkább szeretetteljessé válsz önmagaddal szemben, egyre könnyebben tudsz másokkal is foglalkozni. Mivel nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, felismered a lehetőségeket rögtön, ahogy azok feltűnnek, gyakran még mielőtt bárki más észrevenné őket. És mivel tökéletes összhangban vagy saját természeteddel, látod, hogy a lét mindig pontosan azt nyújtja számodra, amire szükséged van. Élvezd a repülést! És ünnepeld az előtted elterülő táj sokféle csodáját.

"Az elme bárhol bármennyi korlátot képes elfogadni maga körül. De az igazság az, hogy a létezést természetéből adódóan nem lehet korlátok közé szorítani - hiszen mi lenne a korlát mögött? Egy másik lét, egy másik égbolt? Ezért mondom, hogy egyik ég után jön a másik, szárnyalásodnak semmi nem szab határt.
Ne elégedj meg túl hamar. Azok, akik hamar megelégszenek, kicsik maradnak: így kicsi az örömük is, kicsi az eksztázisuk is, kicsi a csöndjük is, kicsi a létük is.
Pedig lehetne ez másként is!
Te magad szabsz korlátokat határtalan szabadságodnak, végtelen lehetőségeidnek - ezért maradsz kicsi."

Osho



Elutazunk Belgiumba, egy ideig nem leszek! Ha valaki szeretne rendelni, a Domi a boltban elérhető, mindent intéz! Hívjátok nyugodtan!






4 megjegyzés:

Ralina írta...

Jó utat!

ercsu27 írta...

Minden jót nektek!

CathlenKata írta...

Gratulálok neked ,és Kellemes utat !
Catstitch-Kata

Nina írta...

Jó utat, várunk vissza!