2007. július 1., vasárnap

Évitől indult, ti is lépjetek be hozzánk!

Azt hiszem, ez lehet az alapja a külhonokban működő PIF (Pay It Forward) akcióknak.
Nem kellett sok, hogy én is beálljak a sorba. Elolvastam, és nagyon tetszik az ötlet. A lényeg: ne azt várd, hogy mit kapsz - hanem add tovább a jótettet!

Nézzük a lényeget:

I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don't know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week... LOL... but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog (or - in your life - if you happen to be blog-less).

Az első három ember, aki jelentkezik itt, megjegyzésben a blogomon és ő is kiteszi ezt a felhívást a saját blogján: küldök neki saját készítésű ajándékot. Nem tudom, milyen ajándékot fog kapni, és ne várja, hogy holnap, vagy a jövő héten megérkezik, de az elkövetkezendő évben biztosan érkezik egy kis csomag tőlem. Az egyedüli dolog, amit kérek érte: te is tedd meg az ígéretet a blogodon (vagy a való életben, ha nincs blogod), add tovább a jótettet.
Aki belefért az első három megjegyzésbe, az küldjön egy levelet a zsuzsa.gazso@gmail.com
címre (szóközök nélkül) a címével, esetleg blogcímével együtt.

Keressük mindenkiben a jót, lássuk meg benne a szeretni valót, és naponta sok jót gondoljunk, én azt gondolom! A rosszat könnyebben észrevesszük, de ha a jót keressük, és terjesszük, jobbak leszünk!

7 megjegyzés:

helen írta...

Zsuzsa! A spammoteles cím az enyém, annak a helyére a sajátodat írd be, jó?

Egyébként nagyon örülök, hogy neked alkothatok valami aranyosat :)

Zsuzsa írta...

OK! kicseréltem!

Cserny Cherry Ildikó írta...

Akkor én leszek itt az első! Ezennel jelentkezek.

bucilla írta...

És én a második!

Lvica írta...

Lehetek harmadik?:)

Zsuzsa írta...

Örülök nektek!

Timici írta...

én meg persze nem voltam itthon:(