2007. július 11., szerda



A mai állás szerint az azsúr subrikra cserélve. Igy kevésbé lóg ki a sorból!
Kicsit lehangolt vagyok és egyelőre nagyon sok dolog vár rám átalakításra a bolttal kapcsolatban, rengeteget dolgozom érte, megpróbálom a legtöbbet, a legjobbat, de ez nem mindíg sikerül.
Legszivesebbben a boltot bezárnám, és csak a webshopot tartanám meg.
Reálisan gondolkodva, mert hát mintha közöm lenne a számvitelhez, pénzügyhöz, csak a csomagküldéssel kellene foglalkoznom, akkor is a hobbym lehetne a munkám, és kevesebb lenne a gondom.
Na, most egy kicsit tanácstalan, és elszomorodott vagyok, nézzétek el nekem!
Nem a vevőim, tűbarátaim miatt, hanem értük, és magamért próbálok jó megoldást keresni.
Segítsetek gondolkodni!
Ha szerencsém van, holnap elmegyek egy kicsit pihenni, gondolkodni.

7 megjegyzés:

Timici írta...

Nem ismerek Rád, ez most olyan kis szomorkásra sikeredett.:( Messze vagyok nem tudom megítélni, hogy mi lenne a jó, ha úgy érzed, hogy csak nyűg a bolt és elég lenne a webshop, akkor tégy úgy! Nekem sajnos még nem sikerült eljutnom a boltodba, így a webshop megoldás nekem tökéletes maradna továbbra is.:D Természetes, hogy az anyagiak is számítanak. Biztos vagyok benne, hogy jól fogsz dönteni.;) Pihenés szuper ötlet, remélem sikerül feltöltődnöd és tele energiával, ötletekkel és a megoldás kulcsával kezedben jössz vissza.:)

Judilla írta...

Tedd azt, amit a szíved diktál, és ami a legjobb neked, és a családodnak... Ez persze nem olyan okos gondolat, de azt hiszem én így cselekednék. Sajnálom, hogy lehangoltnak látlak..
Bár legalább egyszer szeretnék eljutni hozzád a boltba, mert szeretném egy kicsit kifosztani;)

Ja, és alig várom, hogy elkészüljön ez a sweetheart:)
Jó pihenést!

Cimpulusz írta...

Hát Drága!...ha továbbra is lehet az irodádban "turkálni" :) - jaj de kis önző vagyok:)))....sztem a bolt itt Kecskeméten nem rentábilis, bár csak kívülről tudom mindezt megítélni...kicsi az igényes fizetőképes kereslet...vesznek pár gobelint, Puppets fonalat .... aztán ott áll halomban a csodálatos méregdrága több milliós árúkészleted :((( ...ha engem kérdezel én a webshopot tartanám meg, mégha ezzel kicsit magam ellen beszélek is;)De azt viszont nagyon átalakítanám...nagyobb fotókkal, kicsit áttekinthetőbbre alakítanám, tennék bele keresőt... nehéz ez tudom...pedig csak töredékét látjuk a gondjaidnak...nálam se fényesebb a szitu...szept.1-től nem lesz munkám:(kezdődik előlről a cirkusz...de legalább lesz időm hímezni, ha optimistán akarom megközelíteni a dolgokat...megszülöm vége a Rico terítődet:)))Pihenj egy naygot atzán minden letisztul bolt-témában...várjuk a fejleményeket...de attól nem félek,hogy kincsek nélkül maradnánk!:)))

Névtelen írta...

Szia!
Hol találom meg a webshopot?
Ida

Zsuzsa írta...

Szia Ida!

www.tuvarazs.hu
sokminden fenn van, sok nincs, E-mailben is rendelhetsz, és érdeklődhetsz!
tuvarazs@fibermail.hu

Névtelen írta...

Köszi, megnézem.

Cimpulusz írta...

Na mi újság!?:)