2007. július 22., vasárnap
















A hétvége megint szülinapos volt, most Gábor fiam 14. és a Jancsi fiam párjának, Áginak a 25. szülinapját ünnepeltük. Vagyis hát tortát ettünk. Kb ennyi az ünneplés! 6 gyerekünk, 4 unokánk 2 uton lévő unokánk van, 4 gyereknek már párja, most a szűk család 16 fő. Tehát alkalom az ünneplére bőven lenne! Inkább csak egy kis szeretet, meg torta, pár kedves szó, ez az ünneplés, minden hónapra jut több is!
Elkezdtem egy másik Sweetheart mintát, ez még jobban tetszik mint az előző. Jelenlegi terveim szerint himződobozka teteje lesz belőle. Szülinapi ajándéknak szánom az egyik augusztusi szülinapos gyermeknek! A kép tegnap délutáni, már ettől sokkal előbb vagyok, holnap szerintem kész leszek! Csak 4 szivecskét kell megvárnom a következő csomagban, és akkor leszek teljesen igazi! Ez is Cashel platinumra készül.
Ezt a hőséget kihasználom, költözködöm megint. Az irodám újra útrakelt, de most 1 évig nem fogok mozdulni! 40 fokban cipelem a dolgaim egyik helyről a másikra, szakad a víz rólam közben,meg szidom magam. De augusztusra rendben leszek!

4 megjegyzés:

bucilla írta...

Isten éltesse az ünnepelteket! Nagyon jó lehet hogy ilyen nagy a családotok! Szépek lehetnek az ünnepek!

helen írta...

Nekem is ez járt az eszemben :) Milyen szép lehet ilyen nagy-szűk-családban élni :) Tényleg jó érzés lehet! Nagy gond, nagy öröm!

A sweetheart minta pedig nagyon ígéretesnek látszik!

bucilla írta...

A sweetheart gyönyörű lesza, akár az előző, csak eéfelejtettem leírni ahogy a szép nagy családotokon elmélkedtem:)

Timici írta...

Zsuzsa, isten éltesse az ünnepelteket, Balázsom is most volt 1éves.:) Nagyon irigyellek a 6 gyerkőcödért! Én 5 gyereket szerettem volna, de mostanra lealkudtam magamban 3ra. Pedig én is nagy családról álmodoztam, de egyrészt nem úgy alakultak a szüléseim:(, másrészt érzem nem vagyok elég a feladathoz, az már csak hab a tortán, hogy a párom nem akar többet. Felnézek Rád, le a kalappal, és sok örömet boldogságot kívánok, kicsihez-nagyhoz és még úton lévőkhöz. A szeretet pedig minden ajándéknál fényesebb kincs, nélküle az ajándék semmit sem ér.
Sweetheart mintád finom, nőies mint mindig, szép lesz!