2007. május 1., kedd






Rövis gyógykúrán jártam Jesolóban, kedvenc olasz nyaralóhelyemen. Hát, nem vagyok oda tőle! Először is, elnéztem a naptárt, és 1 nappal későbbre folglaltam szállást. Örültek nekem, mert a szállodák egy része 28-ám nyitott, más része majd máj.15.-én nyit.
Nekem is örült a családom! Találtuk azért egy 27-én már kinyitottat. Az egész város, és a tengerpart is teljesen üres volt! Másnap, mint a támadás napján, miden megtelt huszonéves fiatal olaszokkal. Ugyanis indult az előszezon, Jesolo kupával.Az egész város egy nagy részeg ordibáló, randalírozó fiatalok tanyája volt, este ki se mertem menni. Vasárnap pedig valami katonai nap volt, az egész város hangosbemondókkal megtüzdelve, rengeteg veterán katona és cserkész mindenütt, katonai zene bömbölt délig. Déltán pedig már egy tűt sem lehetett leejteni a tengernél! s nagyon sok bátor ember már fürödni is bement!
Az első nap nagyon szép, csendes és nyugodt volt, nagy élmény volt számomra az üres tengerparton napfürdőzni, és élvezni a csendet! A többi inkább nyári főszezonra emlékeztetett!Azért jó volt ez a hosszú hétvége!
Kicsit hímezgettem is, majd mutatom!
meg egy pár kép az utról! Az első napi, és a másnapi tenger! A harmadik napi embertömegről meg nincs képem!
Az angyalkáim a férjem szerint szkandereznek. A Nimue Mic és Mac Lacikának készül 4. szülinapjára!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Izgalmasan indult a pihenésetek :) Kár, hogy nem sikerüt igazán felhőtlenre.
Szépek a hímzések!
Timi

Névtelen írta...

Bár a szó legszorosabb értelmében: felhőtlen volt ;) Épp azt néztem, hogy tiszta kék ég, sehol egy felhő! Bezzek mi tegnap este... grilleztünk és totálisan átfagytunk. Majdnem rácsücsültünk a tűzre, úgy fáztunk. Meg is lett az eredménye: a füst úgy beivódótt a ruhánkba, hajunkba, hogy áztatás után se akar eltünni :(

Egyébként aranyos a két manó :) Tetszenek. Az egész sorozat :) Mi lesz belőle?

Névtelen írta...

Jópofák ezek a manók, láttam már borítékra is hímezve, egyik felén Mic, másikon Mac és kötelet húznak. :)

Timici írta...

üres tengerpart nekem is bejött volna:D az embertömeges már kevésbé:S
aranyosak a manók:)

Zsuzsa írta...

Láttam a manókat egy francia lánynál patchwork takarón, én Lacika óvodai paplanjára gondoltam, majd a huzatra varrom foltokban! Ez lesz a leghosszabb, és még lesz a kötélhúzós, és a akkupunktúrás, 3 folt, plusz a negyedik a jele, ami repülőgép. Még azt nem tudom, milyen legyen, valami manókhoz harmonizáló.

Judilla írta...

Nagyon édesek ezek a manók:))
Az első napi tengerpart nekem is nagyon bejön:)Egy kényelmes nyugágy, hímzés... Hmmm..