2007. május 19., szombat

Ma fél háromkor volt a Zoli fiam esküvője. Előtte készítettem a fotókat, Edit csak pihegett, a Zoli meg szédelgett az izgalomtól. 6 éve, május 18.-án, az Edit 19. szülinapján volt az eljegyzésük, Zoli a számítógépét adta el, hogy megvegye a gyűrűket. Egyszer már tágításra szorult mind kettőjüké, de ma összeházasodtak. Január első hetében elém tettek egy papírt, hogy kaptam egy felszólítást. Mivel gyakran elfeletem a számlákat utalni, úgy gondoltam, megint kaptam egy kikapcsolási értesítőt. Nem is értettem először, mi van a papíron, amit a polgármesteriben kaptak, az előjegyzésről. Aztán nagy nehezen leesett, mi is az. Aztán jöttek februárban, hogy az Edit terhes. Ma pedig eljött a nagy nap, összeházasodtak. 18 éves koruktól együtt élnek, nem lesz hosszú az összeszokás, mint házaspárok. Remélem tartós, boldog házasság lesz!
A párna ma látható először készre varrva!

9 megjegyzés:

Nina írta...

Zsuzsa!
Szívből gratulálok nekik!!
Neked pedig mély csodálattal a párnáért! Egyszerűen gyönyörű, akárcsak az ifjú pár a fotókon ;)

bucilla írta...

Sok-sok boldogságot kívánok a fiataloknak! Nagyon szépek ! A gyűrű-párnájuk is gyönyörű lett!

zsuzsa írta...

Köszönöm nektek!

helen írta...

Nagyon aranyosak, a párna nagyon illik hozzájuk :) Ha leszedték a gyűrűt és nem tudnak mihez kezdeni a párnával, adom a címem!
Gyönyörű az a párna! Olyan plasztikus az a hímzés... csak simogatnám :D

Akkor jöhet lassan a babaköszöntő!

Timea írta...

Szívből gratulálok az ifjú párnak!!!
Csodaszépek együtt, a gyűrűpárna pedig meseszép lett, beleillik a kapcsolatuk történetébe.:) Kívánom, hogy a jövőjük is olyan harmónikus legyen, amilyen az eddigi közös múltjuk volt. Egészséget, boldogságot, gyönyörű kisbabát!!!!

zsuzsa írta...

Köszi!
Tényleh ideje lesz a babánk hímezni!
És a másik unokánk is 1-2 hét eltéréssel fog jönni! Baba-dömping!

Ralina írta...

Gratulálok az ifjú párnak. :) Nagyon tetszik a gyűrűtartó párna, így a közelebbi képen nem is látszik olyan bonyolultnak.

Edelweiss írta...

Gratulálpk a fiataloknak! Gyönyörű a gyűrű-párna is!

Polly írta...

Gratulálok az ifjú párnak. Sok boldogságot kívánok nekik!
A párna csodálatos lett :)