2007. május 21., hétfő


Eperérésre szerettem volna elkésziteni a VS új epres farm képét, de valamelyik este meglepve láttam otthon a kertben, hogy az eper meg lassan leérik. Tegnap délután így elkezdtem, és elhatároztam, hogy nem az összeset készítem el, csak kb a 1/3 részét, ami a legjobban tetszik. Persze minden részlete tetszik, de azért csak tudok majd válogatni!
Mivel még 10 napom van az éves beszámolóim, és adóbevallásaim elkészítésére, aligha fogok tűt fogni mostanában a kezembe.A mult hét is minden este az irodában telt, szerintem a héten sem kerülök haza 7-8 óra előtt! És a hétvége pedig előre betervezett utazás, azt is le kell dolgoznom addig.
Az epres kép Zweigart Cashel olive green-re készül,a cérnák pedig szokás szerint mind más-más tipus. Van benne Kreinik Silk, Genthle art, DMC, gloriana silk, Au ver a Soie, és SJ minigyöngyök. A macsek, és a mókus a kedvencem most rajta! A kertünkben is van több mókuscsalád, és néhány kóbor macska. A mókusokat egész télen etetjük, nagyon szeretjük őket!
Főleg keresztszem, de néhány egyéb öltésfajta is van benne. Hardanger nincs, de még az is lehet, hogy majd valamit kitalálok bele.
Valószinű az eper le fog érni, mire elkészül. De lehet, hogy a málna is!

3 megjegyzés:

bucilla írta...

Kitartás a sok könyveléshez Zsuzsa!!! Nagyon aranyos ez az epres VS minta!Kíváncsi vagyok melyik részleteket varrod még ki:)

helen írta...

Megkívántam tőled az eperföldet ;)
Nagyon jó lesz! Szorítok neked is, hogy kibírd ezt az időszakot, meg az eperföldes VS_nek is, hogy meglegyen. Pont úgy, ahogy szeretnéd!

Judilla írta...

Hmm.. eper..:)) Nagyon guszta lesz!
Az ifjú párnak pedig sok boldogságot kívánok!! És egészséges babócát.:))