2008. december 15., hétfő


Éva dobott nekem egy hólabdát.

Horoszkópról: szűz

Egyéb esemény azon a napon, amikor születtél: elkezdődött ország szerte az 1962/63 tanév.És mindig a tanévkezdéssel ünnepeltem születésnapom.

Ha nyernék a lottón: egy keveset tartalékolnák, ami nem veszi el az ember eszét, a többit karitatív dolgokba fektetném, főleg időtálló épületekbe, iskolákba, és alapítványokba. Szoktam venni lottót, de szinte soha nem nézem meg, hogy nyertem-e vagy se.

Rossz szokás, de nem nagyon tudsz megszabadulni tőle: Rendrakás nélkül nem tudok elkezdeni dolgozni, viszont munka közben mindent szétpakolok. De mindent. És soha nem tudom, hová is tettem el nagyon jól a fontos dolgokat. Nagyon jól elteszem őket.

Ha web-böngésző: Mozilla, keresőként főle google

Koffein:nagy élvezője vagyok, de csak a jó kávét szeretem és iszom meg. Reggel 3 adag. Étkezés után nem tudok kávét inni, még a szagát sem bírom. Meg a hideg kávét sem.

kedvencem a fekete Lavazza. Imádom az olasz kávét. Presszó kávét iszunk, ketten 1 pohárból, vagyis egy nagy bögréből. Vendégségben is egy poharat kérünk.

Színeim ruhában: farmer, fekete, fehér, szürke.

Most mi van rajtad:farmer, fekete Mango polo és szürke Oliver gyapjú pulcsi. Most vetettem

le a bakancsom. (amit előszerettet viselek itthon is, mert fázós a lábam, és sokat ugrálok kinn meg benn között. Persze ez is nagyon rossz szokás)) És nincs rajtam a szemüvegem, ami naponta többször elveszik, és sajnos most sincs meg. Csak sejtem, mit is írok le.

Legutóbbi könyv, amit olvastál: na, ezzel nem fogok sikert aratni: Clayton: Commercial Real Estate (analysis&investments) angolul. Mivel irom a diplomamunkám melynek témája a hazai és amerikai értékbecslési gyakorlat összehasonlítása, a hozamalapú vagyonértékelés kifejtése mellett. és olvasom Hajnal István ingatanértékelési könyvét is.

Háziállat: nincs

Amit soha nem választanál háziállatnak: úgy gondolom, ha nagyon lelkiismeretes vagyok, akkor semmit. Nem jut rá időm, kutya, macska allergia miatt kizárt. Ha nincs rá idő, akkor inkább semmi, ne szenvedjen miattam. Állatbarát vagyok, ezért óvom őket magamtól, és a családomtól.

Amit legjobban szeretsz magadban: eléggé hadilábon állok magammal.

Tíz év múlva ilyenkor hol látod magadat? a tükröm kissé kicsorbult, sokkal fiatalabnak mutat, nem nyugdíj előtt állónak! Belegondolni is nehéz! 57 évesen nem látom magam. Irhatnám hogy unokáim, gyerekeim körében, de valószínü inkább rohanok a dolgaim után, szervezem az életet, és frissen befejeztem a soros iskolámat. De pár hónap mulva kezdem a következőt. Elvem az élethosszig tanulás! Tehát 10 év mulva friss diplomás pályakezdő leszek újra!

Legutóbbi nagyon jó élményed: itt volt a kisunokám mind kettő, játszottunk. Jánoska már nagyon szépen beszél, Mesike pedig gyönyörű. És itthon van a két legkisebbem.

Akkor most ezt tovább dobnám, de nem követtem, hol-merre járt, azért ezt holnapig melengetem! Aztán dobom.2 megjegyzés:

helen írta...

Köszi, hogy válaszoltál! Kívánom, hogy nyerj a lottón :)

helen írta...

Jah: pár kis hópihe még hozzáragadt a golyóbishoz, kiegészítenéd a kérdésköröd? :) Nagyon szeretném!