2008. október 7., kedd


Mostanában új dolgokat alkotok! Egyrészt értékbecsléseket, (nagyon izgalmas tud ám lenni, tényleg!) másrészt egy új, eddig nem gyakorolt dolgot kezdtünk el. De erről később! Ki tudja, mi lesz belőle!?
Holnap berendezzük a kiálítást, már az éjszaka sem tudtam miatta aludni, most meg még nem tudok aludni. Nagyon izgulok miatta! Vagy érte? Ki tudja. Csomaghegyek vannak az irodámban, már lépni nem lehet! Majd holnap fotózok, későn este ha hazaérek, teszek fel képeket!
Mos nagyon zsúfolt napjaim vannak, azt se tudom sokszor, mi is a fontosabb, mit is csináljak meg előbb. De ez jó. Bolt félig kipakolva, szóval csak a felét tudom, hol van. És mindig azt nem tudom, ami kellene! Hú, ha ez egyszer redbe lesz, az nagyo jó lesz! Holnap talán azt is be tudom fejezni reggel.
Bolt helyén iroda, talán hétvégére ott s minden kész.
Vászon és cérna naponta van a kezemben, de csak azért, mert csomagolom. Hogy irigykedem néha! Mondjuk egy szépséges Victoria Sampleres kellékcsomagnál! Gyönyörű selymek, szalagok, aranyló kreinikek, meg szépséges gyöngyök. Csupa csábítás! Néha nagyon hiányzik a hímzés, de ha 48 órás lenne a nap, talán akkor sem azt tenné most.
Na, megyek aludni. Most az csábít, de nagyon.

4 megjegyzés:

Barbi írta...

Kitartás! Nemsokára biztosan jön egy lazulósabb, lassabb tempójú hónap, hét. Sok sikert a kiállításhoz!

Judilla írta...

Kívánom, hogy minden úgy sikerüljön a kiállításon, ahogy megálmodtad.:)

manyesz írta...

Minden sikerülni fog, ügyes csaj vagy:))) Majd hímezni is lesz idő:))
Sok sikert mindenhez,amibe belekezdtél!

Barbi írta...

Felhívás PIF-re! Viszket a tenyerem, hogy végre ajándékot adhassak! :-D