2008. március 27., csütörtök






Itt vagyok!
Betemettem a gödröt, meg is tapostam a tetejét.
Voltam pihenni Párizsban, nagyon jó volt! 10 éve voltam először Párizsban, akkor is húsvétra mentünk.
Szeretem a Párizsi húsvéti hangulatot, attól jobban csak a szilveszterit!
egyszer voltam nyáron is, de e jó idő sem kárpótolt ezekért!
Kedvenc helyeimvannak, kis apró dolgok miatt szerettem meg ezeket. finom tea, forrócsoki, vagy a nagy nyüzsgés ami egy-egy helyhez köt. Mivel elég sokszor jártam már itt, így nyugisan végig tudjuk ezeket a helyeket járni, már nem rohanunk az újabb és újabb látnivaló után, elég sok mindent felfedeztünk, és csak a kedvenceinket keressük fel újra. Persze a gyerekek vágyait is figyelembe vesszük, így az idén 5 év után újra jártunk Disneyland-ben, Lacika belenőtt! Kaptunk is jégesőt rendesen! Sőt, nem taxiztunk, RER-rel voltunk, de ez nem volt egy nagy élmény!
Az én kedvenceim a könyvesboltok, és a Montmartre, és imádom a forrócsokit a Lafayette áruházban. Meg szeretek teákat válogatni a Fouson-ban.
Jövőhéten kezdődnek a záróvizsgáim, 15.-én pedig a szakdolgozatvédéssel vége az egyik sulimnak. Vagyis remélem, hogy sikerülnek a vizsgák, és vége.
De addig még van egy gazdasági jog vizsgám is. Nem unatkozom. Még nem szedtem elő a hímzéseim, de terveim már vannak! Már csak az időt kell megteremteni.

A férjemnek lesz hónap végén szemműtéte Antverpenben, mert itthon már nem tudnak javítani rajta. Most azt készítgetjük elő, újra angolozni járok, szükség lesz a nagyobb tudásra. ápr. 22-én utazunk. majd gondoljatok rá ti is, sikeres legyen!

Gáboromnak nagyon jól sikerült a felvételi, 10. helyen végzett az elsőként jelölt iskolában, 14. helyen a másodiknál, és 1 helyezett lett a harmadik suliban. Hivatalos papír csak áprilisban, de ezek alapján szeptembertől spanyol-magyar kéttannyelvű gimibe fog járni, ami 5 éves, első év spanyol alapozó.

Lackó mellettem ropogtatja a büdös hagymás chipset, fáj a torka, betegszabadságon van.
Kisunokák szépen fejlődnek, jól vannak.


Én meg loptam egy kis időt blogolni a tanulás és könyvelés között!
Majd legközelebb a terveimről! Érdekes gondolatom támadt, de még érlelem!

6 megjegyzés:

Nina írta...

Örülök, hogy "előjöttél" :))
Párizsért irigykedni szabad? :)) Én is imádom, nagyon szeretnék ott élni!

Kíváncsian cároma terveidet is. Suliért drukkolok, és mélyen együtt érzek, holnap statisztikából vizsgázom... Könyvekre fel!
Írtam mélt :)

ercsu27 írta...

Szia!
Nagyon örülök, hogy betemetted! :-) Sok sikert a vizsgához, és minden máshoz is!

Cimpulusz írta...

De jó, hogy újra írsz!:)Minden nap figyelem ám;)Miféle terveid vannak?Tán bolthálózattá fejleszted a Tűvarázst!?Biztos, ami biztos, ma beszaladtam kicsit shoppingolni;)Vettem egy nagy halom anyagot, meg kis cérnát,gombokat ...Mikor árazod le a Sajou könyvet!? :) Azt már nagyon várom! Lestem volna vmi tavaszit, írtál vmi nagy márciusi kisöprésről...ezért is mentem konkrétan..hátha látok vmit ami a netes boltban nincs, tavaszi..szívfájdító :) ...Jó lenne személyesen is összefutni, ha másnem a sulijaink végefelé...Sokat gondolok rád, millió puszi, kitartás, férjednek meg egy nagy kalappal a műtéthez!!!!

Timici írta...

Drukkolok a szemműtéthez! Gratulálok Gábornak a felvételikhez.Párizsban még sosem jártam, de úúúgy szeretnék majd egyszer, talán összejön míg élek.:o) Nagy kalappal a vizsgákhoz!
mindjárt írok mailt is;o)

bucilla írta...

De jó hogy újra írtál! Fránya gödrök!
Pici fiadnak mielőbbi gyógyulást, nagyfiadnak gratula a felvételihez, neked a vizsgához, párodnak pedig a műtéthez sok sikert kívánok!
Még sosem jártam párizsban, de nagyon vágyom rá! Talán egyszer eljutok oda is....

Névtelen írta...

Szia!

Hiányolták a webboltocskádat az NLC-n...Nem működik a weboldal, ugye nincs baj?
Örülök, hogy sikerült kicsit töltődni Párizsban, és kíváncsi vagyok a tervre én is nagyon...