2007. június 3., vasárnap




Tegnapelőtt találtam az interneten, a jó kis minták lelőhelyéről elkalandozva egy tűpárnát, ami megtetszett, és este gyorsan kiböködtem egyet, ma meg összeállítottam. Mutatom, milyen lett. A cérnát nem én festettem, Six strand sweets. Ma pedig belekezdtem a red haus samplerbe, mert valahogy nem volt kedvem a többihez, a Sal-om pedig benn maradt a városban, és nem volt kedvem bemenni érte. Ez egy kis kedves minta, olyan 1-2 estés.
Zweigart Belfastra készül, The Genthle Art Sampler threads-sal. Nagyon nagy a különbég a SSS és ez között, az SSS nagyon vékony, jobb lett volna a belfasthoz, mert ahhoz meg a Tha Genthle art tűnik kicsit vastagnak. Az én szemem számára a belfast a határ, ezt is csak 2 szálal látom. Nem is értem, hogy látjátok 1 szálra hímezni. Vén banya vagyok már!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

i love to cross-stitch and i love your work! i just wish i understood your language.

Judilla írta...

Oh, de kis helyeske lett!
A házikót már most imádom:))

Cimpulusz írta...

Tegnap délután elkezdtem egy IV Mountagne sampler-t 1 szál 815-ös DMC-vel a szintén DMC 36-os lenszászonra:) Azt hittem kifolyik a szemem negyed tehenke után...lehet túl merész vállalkozás...olyan minibogyik az x-ek, hogy szinte tűfej pöttyöknek tűnnek...majd pénteken elviszem megmutatom...márha kész lesz...esténként én már nem bízom magamban:)

helen írta...

Nagyon helyes lett a tűpárnád!
A HIH minta meg nagyon aranyos! Szeretem ezt a tervezőcsaládot (is)...Mi lesz belőle?

Cserny Cherry Ildikó írta...

Nagyon klassz mindkettő. Nekem is kell egy ilyen tűpárna!!! És ezt már a sokadikra mondom, de még nem csináltam, na de mostmár nagyon de nagyon rákívántam én is. :)

bucilla írta...

Nagyon édes a tűpárnád! Ezt a fazont még sosem próbáltam ki:) De ami késik , nem múlik:))) A Red H. Samplered édeske lesz! Kép lesz belőle?

Laci írta...

Mind ketto nagyon szep! A tu parna nagyon tetszik, en mar csinaltam egy parat, de mind elajandekoztam! Szep a fonal szine... a Red House sampler is tetszik!

Zsuzsa írta...

Még nem tudom,mi lesz a kis házikós sorsa,lehet hogy keresek hozzáegy keretet!

Timici írta...

tetszik a tűpárnád, jók a szinei:)
a Belfast nekem nagyon tetszik, talán még a Cashelnél is jobban:)))