2007. március 30., péntekSikerült mindent törölni, kezdem újra!
Két kis VS, a kis magyar szív, és egy kis szalaghímzés, meg egy kis tű vagy ollótartó,
még nem nem tudom mi lesz, meg egy megrendelésre készült szülinapi céges üdvözlő, a cég muncheni tulajdonosának, a cég által megrendelt matyós motívumokkal. Ilyet évek óta nem hímeztem!

Újra írom a kézimunkázási szokásaimat!

Csak este van időm, ha szerencsés és gyors vagyok, akkor már este fél 7-kor a Tényekkel a nappali sarkában lévő fotelemben ülök, és csak a Lacika fürdetésekor 8 körül állok fel. Aztán még kb fél 10-ig hímezgetek, mert korai lefekvő és korai felkelő vagyok. Utóbbi csak muszályból, mert nagyon szeretnék 7 óráig aludni.
A fotelem felett falikar segít, mellettem kicsi asztal, mert nagyot is tele tudnék pakolni, előttem 2 vesszőkosár, de csak néha nyúlok bele, estére meg is szüntetem!
Utazni mindehová a DMC-s táskámmal, meg a kellékeimmel megyek. Párizsban szilveszter este én hímezgetem. Nyaralni is viszem, mert különben úgy is veszek valamit, mindí hímezgetek.
Autóban, egyéb helyen soha. Régen sokat vonatoztam, akkor kötögetem. 20 éve.
Na, megyek, majd jövök új fotókkal, ma fotóztam a boltban, talán este felteszem, fél 7 előtt!

5 megjegyzés:

Ralina írta...

Szép ez a kis szalaghímzés, már engem is megkörnyékezett, könyvem is van hozzá, de befejezett művet nem tudok felmutatni. Itthon nem kapni hozzávalókat. :( Csak nem Bucilla szalaggal készült? ;)

Heni írta...

Knorr-Bremse ... fuj...de rossz emlékeket idéz...

zsuzsa írta...

Nekem vannak szalagjaim, 4 mm minden színben! Meg tűim is! Még nem mondtam?

Ralina írta...

Ez jó hír. :) Fotókat láttam, amolyan vegyes szalagos csomagokat, de én valami VS sampleres cuccnak könyveltem el. Jajj nekem! :))))

Veronica írta...

No hablo Hungaro, espero que entiendas el Español, pues descubrí tu blog y me encantó, es precioso !

Felicidades por tus bordados, de una Mexicana en Francia.