2008. július 6., vasárnap

Homespun Elegance Virtue Sampler by Sandra Sullivan
Zweigart Cashel 3017 28 count
DMC fonalak


Itt tartok, de most pihentetés következik, rengeteg a munkám!
nagyon jó hímezni, bár azt a sárgás színt ki kellet volna cserélnem, majdnem ua. mint a vászon!

Éva kérdése: Van háziállatod? Szoktak segíteni téged kreatív tevékenységeid közepette? Netán önállóan is eldolgozgatnak a cuccaidon?


2 hónapja van, Brúnó a golden retriever. Legkedvesebb szórakozása ha engem lát, hogy a bokámat harapdálja. Én meg szidom, de mind hiába! Mivel az udvaron él, nem zavarja egyéb tevékenységeimet! Viszont a kinn felejtett papucs, cipő az nagyon kedves tud lenni neki! Sőt, lábtörlőnk sincs azóta mióta ő van, mivel azt széttépni való játéknak tekinti! A virágos kert nagy ásóterep neki és segítsége is van Lacika személyében!Nagyon aranyos kutyus, hosszú idő után van újra kutya a környezetemben.
Ezen kívül néhány hangya és légy, de azok nagyon zavarják a kreatív tevékenységemet!

2 megjegyzés:

helen írta...

A bokaharapdálásról pedig gyorsan le kell szoktatni...
Eleinte én is összeszidtam, de csak csóválta rá a farkát :D Aztán olvastam, hogy hangosan fel kell ordítani egy éleset, rövidet (de nem farkasvonyítás, hanem hogy tudja, hogy auu, ez fájt), aztán megszidni és otthagyni. De mindig, ahányszor közelít a bokádhoz! Ha néha vannak kivételek, akkor ő sem fogja komolyan venni az alkalomszerű szidást.
Én akkor azonnal ráálltam erre (au+rosssszkutya!+otthagytam), hamar meg lehet tanulni a módszert :) Párom csak mondogatja, hogy nem szabad, ne csinááááld - neki azóta is bokázik ám! (pedig most már egy éves. Persze, ez neki játék, és nem gondolja, hogy ez neked (nektek) rossz lehet...
S ha belegondolok, hogy Dönci most 10,3 kg és nekiugrik a bokának, vagy egy megtermett egy éves Golden Retriever ugrik a bokának - hát nem mindegy.

bucilla írta...

Csodás ez a minta Zsuzsa! És a színei nagyon szépek! (a szívecske olló meg már csak hab a tortán)