2007. március 30., péntek


ez itt az én hízősarkom, az egyik kosár felszámolva, a másik tele könyvvel és újsággal.
mutatom a palóc mintást is, ma talán elkészül. Még körben beszegem kézzel, és vasalásra kerül!
Kap egy piros hátteret, meg egy jó kis akasztót.Aki látta, észre veheti, az alsó szegfűs mintán változtattam, egységesebb így hogy végig vittem, mint a többi sort.
És egy pár kép a boltból, ma készítettem, van egy pár új kedvencem!Sikerült mindent törölni, kezdem újra!
Két kis VS, a kis magyar szív, és egy kis szalaghímzés, meg egy kis tű vagy ollótartó,
még nem nem tudom mi lesz, meg egy megrendelésre készült szülinapi céges üdvözlő, a cég muncheni tulajdonosának, a cég által megrendelt matyós motívumokkal. Ilyet évek óta nem hímeztem!

Újra írom a kézimunkázási szokásaimat!

Csak este van időm, ha szerencsés és gyors vagyok, akkor már este fél 7-kor a Tényekkel a nappali sarkában lévő fotelemben ülök, és csak a Lacika fürdetésekor 8 körül állok fel. Aztán még kb fél 10-ig hímezgetek, mert korai lefekvő és korai felkelő vagyok. Utóbbi csak muszályból, mert nagyon szeretnék 7 óráig aludni.
A fotelem felett falikar segít, mellettem kicsi asztal, mert nagyot is tele tudnék pakolni, előttem 2 vesszőkosár, de csak néha nyúlok bele, estére meg is szüntetem!
Utazni mindehová a DMC-s táskámmal, meg a kellékeimmel megyek. Párizsban szilveszter este én hímezgetem. Nyaralni is viszem, mert különben úgy is veszek valamit, mindí hímezgetek.
Autóban, egyéb helyen soha. Régen sokat vonatoztam, akkor kötögetem. 20 éve.
Na, megyek, majd jövök új fotókkal, ma fotóztam a boltban, talán este felteszem, fél 7 előtt!